Evolve Go start v35

Evolve Go

 

Vi går ifrån vår gamla BootCamp och ersätter den med en kurs som vi kallar Evolve Go, detta för att utveckla, effektivisera och förbättra tränngen för Dig! Vi kommer träna terminssvis, 16 veckor, 2 pass per vecka i gruppen samt att du har fri tillgång till övriga pass i vårt schema. För de som vill ingår även vägning och mätning i samband med första och sista tillfället. 

Vi kommer under första träningstillfället sitta ner och diskutera önskemål gällande träningsupplägg, tankar runt kost, hälsa och välbefinnande. Vi ska prata om målsättning för att minska risken att sätta för höga krav på sig själv, och istället hitta träningsglädje. Hur fördelar man sin faktiska tid, alla har 24 h men det är inte alltid lätt att prioritera rätt. Detta vill vi hjälpa Dig med. Fundera på vilka mål Du har och vad Dina önskemål faktsikt är inför kursstart.

För din framtida hälsa, är det oerhört viktigt att träna! Att stärka immunförsvar och främja frisättning av endorfiner för att mota bort psykisk- och fysisk ohälsa.

Gruppen passar alla, men är utformad speciellt för Dig som är inte har tränat så mycket tidigare eller har varit ifrån träningen under en lång tid och helt enkelt upplever Dig otränad. Kanske har Du inte vågat ta steget till att träna i grupp tidigare eller känner att du saknar kunskap och motivation för att träna själv. Då har Du hittat rätt!

Vi ska förmedla en förståelse för hur musklerna används och hur det ska kännas när en rörelse utförs korrekt. Du ska lära dig hitta de rätta positionerna utifrån rörlighet och styrka. Detta för att optimera träningsresultatet för Dig.

Vi kommer att fokusera på press, drag och knäböj men även frivändningar med skivstång. Vi använder olika redskap, vikter, konditionsmaskiner och kompletterar med kroppsviktsövningar, allt i en härlig kombination av styrka och kondition. Vi kommer att leverera riktig bra träning där du får lära Dig vad som krävs för att få resultat. Det är faktiskt skillnad på att "röra på sig" och att träna.  

Vi tränar tillsammans i gruppen på onsdagar 19.30 samt söndagar kl 17.00-18.00. Vi startar en messengergrupp där vi meddelar om vi har förhinder, där vi peppar varnadra och komuicerar  med varandra och med oss tränare. Tips och stöd gällande kost om intresse finns. Vi har sett att det är bra att komunicera med sina träningskompisar för att öka motivationen. Ökad motivation ger ökad presation! 

Första tillfället onsdag 30/8 då vi träffas 18.30 för genomgång och träning 19.30-20. 

Max 16 deltagare

Investering i dig själv: 3349:- / alt. 899:- i månaden.

Om intresse finns för att fortsätta ytterligare ett kvartal, kommer det finnas en fortsättningskurs där grunderna redan är lagda och vi då fokuserar på peppning och träning. Den investeringen blir då 2749:- alt. 749: i månaden.

 

Önskar du att delbetala investeringen så mejla info@evolvemjolby.se så löser vi det. 

 

 

 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda (inklusive Dig)